Home

Brusche doet meer met je

Bij Brusche bruist het van de dynamiek op zeer veel elektrotechnische en procestechnische vlakken. We staan aan de basis van complete en complexe elektrotechnische installaties in vele gebouwen, industriële plants en andere projecten in diverse marktsegmenten.

Bij Brusche kennen we onze klanten en hun processen. We weten daarom als geen ander welke ontwikkelingen voor hen kansen bieden. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze klanten het optimale uit technologische innovaties halen en daarmee hun organisatie competitief blijft en toekomstgericht is. Dat doen we al vele decennia met veel plezier en toewijding. We kijken daarbij verder dan de primaire vraag van onze klanten.

We willen weten wat de vraag achter de vraag is om net dat stapje extra te kunnen zetten waardoor je iedere keer weer ervaart dat Brusche meer met je doet!

Bruschefoto09

WERKEN BIJ BRUSCHE

Brusche maakt er werk van!

Werken bij Brusche is werken bij een van de grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijven van Oost-Nederland.

Bij ons werken meer dan 100 vakmensen in uiteenlopende banen binnen elektrotechniek. Kijk op onze werken bij site als je de uitdaging voor het realiseren van een duurzame wereld met ons aan wilt aangaan.