Brusche – Domotica

Domotica/ KNX

Doortastend met domotica

Creëer een aangename en duurzame leef- en werkomgeving met een KNX-domoticasysteem

In een moderne woon- en werkomgeving maken we gebruik van diverse apparaten die met behulp van elektrotechniek worden aangestuurd. Denk aan verwarming, ventilatie, airconditioning, verlichting, toegangssystemen en beveiligingssystemen.
Het zijn apparaten die normaal gesproken los van elkaar functioneren en door gebruikers worden geactiveerd. Op zich geen verkeerde werkwijze, maar wat als we deze apparaten aan elkaar kunnen koppelen en intelligent maken door ze centraal aan te sturen waardoor ze efficiënter en effectiever hun werk gaan doen? Met behulp van een KNX-domoticasysteem is dat mogelijk.

Een aangename werkomgeving die ook bijdraagt aan duurzaam ondernemen

Met behulp van een KNX-domoticasysteem zorg je ervoor dat de apparatuur in jouw gebouw alleen het werk doet wanneer dat echt nodig is. Met behulp van slimme ICT-technologie bepaal je wanneer een ruimte verwarmd of juist gekoeld moet zijn, wanneer beveiligingssystemen geactiveerd moeten worden en de verlichting aangezet moet worden. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn om van jouw gebouw een slim gebouw te maken. Het zorgt ervoor dat de gebruikers een prettige leef- en werkomgeving hebben, maar ook dat onnodig stroomgebruik wordt voorkomen.

Brusche is dé specialist die van jouw gebouw een slim gebouw maakt

Duurzaam en aangenaam wonen en werken is één van de uitdagingen waar Brusche zich graag mee bezig houdt. We beschikken over de kennis en ervaring op het gebied van KNX-domoticasystemen en hebben inmiddels onze bijdrage mogen leveren aan het slim maken van diverse gebouwen. Om ervoor te zorgen dat we altijd over de meest actuele kennis beschikken met betrekking tot KNX-technologie, zijn we lid van KNX Professionals. Dit is een netwerkorganisatie voor vakmensen die met de KNX-standaard werken. Daarnaast zijn we lid van de Stichting Smart Homes, het Nationaal Kenniscentrum voor Domotica & Slim wonen in Nederland.

Je merkt het: ook als het gaat om het slim maken van een gebouw doet Brusche meer met je.