Brusche – Beheer

Brusche Beheer

Brusche Beheer verzorgt alle preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden. Ook de organisatie hiervan (Technisch Beheer) nemen we voor onze rekening, inclusief bijkomende zaken als rapportages en op de praktijkgerichte adviezen.

DOET MEER MET JE

Beheer en onderhoud van elektrotechnische installaties

Het is belangrijk dat je kan vertrouwen op een goede werking van jouw elektrotechnische installaties. Om dit te kunnen creëren, is het van belang om regelmatig controles en onderhoud uit te voeren. Ook wordt op deze manier de kans op storingen flink verkleind.

Door onze 24/7 storingsdienst staan wij altijd voor je klaar.

Altijd in de buurt, altijd alert

Onze medewerkers staan hiervoor 365 dagen per jaar gedurende 24 uur per dag klaar om jou als opdrachtgever van dienst te zijn. Indien gewenst, kunnen wij een landelijke dekking verzorgen, zodat wij altijd bij je in de buurt zijn.

Voor sommige opdrachtgevers werken wij op preventieve basis. Wij verzorgen hierbij het periodieke onderhoud van de installatie. Waarbij wij, wanneer gewenst, ook wijzigingen aan de desbetreffende installatie kunnen meenemen. De installatie blijft hierdoor optimaal functioneren waardoor bedrijfszekerheid, veiligheid en comfort zijn gewaarborgd.