Brusche – Over ons

BRUSCHE DOET MEER MET JE

Brusche, een familiebedrijf

Technische innovaties zijn aan de orde van de dag. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en het is bijna een dagtaak om alle ontwikkelingen bij te houden. Daarvoor heb je geen tijd, maar toch wil je met je onderneming competitief zijn en blijven. Onder andere door gebruik te maken van de modernste technieken. De vraag is echter welke innovaties echt iets toevoegen aan je onderneming.
Bij Brusche kennen we onze klanten en hun processen. We weten daarom als geen ander welke ontwikkelingen voor hen kansen bieden. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat onze klanten het optimale uit technologische innovaties halen en daarmee hun organisatie competitief blijft en toekomstgericht is. Dat doen we al vele decennia met veel plezier en toewijding. We kijken daarbij verder dan de primaire vraag van onze klanten. We willen weten wat de vraag achter de vraag is om net dat stapje extra te kunnen zetten waardoor je iedere keer weer ervaart dat Brusche meer met je doet!

Een vaste waarde op basis van onze Twentse roots

Brusche is sinds de oprichting in 1957 niet meer weg te denken uit de elektrotechnische wereld in Oost-Nederland. De kracht van Brusche zit hem in de instelling en mentaliteit die zo kenmerkend is voor een Twents familiebedrijf. Het succes van onze werkwijze blijkt uit de gestage groei in de afgelopen decennia naar een onderneming met meer dan 110 medewerkers. Dagelijks maken onze medewerkers onze toegevoegde waarde waar voor onze klanten in diverse marktsegmenten en disciplines.

Wil je weten hoe Brusche meer doet met jouw organisatie? Neem dan contact op voor een informatieve en vrijblijvende kennismaking.

Onze kennis

Over ons

Duurzaamheid
Brusche Elektrotechniek is een toonaangevend elektrotechnisch bedrijf op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering, beheer, beveiliging en duurzaamheid. Samen met onze opdrachtgevers dragen onze mensen via talloze projecten dagelijks bij aan het bereiken van een duurzamere wereld. Hiermee beogen wij uitstekende bedrijfsresultaten te behalen. Bedoeld om ons verder te ontwikkelen en een aantrekkelijke werkgever te blijven voor onze medewerkers. In de praktijk wordt duurzaam ondernemen onder andere vertaald in het uitvoeren van projecten op basis van een integraal projectplan. Hierin geven wij onder andere invulling aan de aspecten kwaliteitsborging, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Daarnaast ondersteunt en sponsort Brusche Elektrotechniek diverse regionale maatschappelijke organisaties.
Veiligheid
Het kwaliteitszorgsysteem van Brusche Elektrotechniek, overeenkomstig met de ISO9001, beschrijft de volgende kwaliteitsprocessen en kwaliteitsprocedures:

- Personeelszorg
- Communicatie
- Documentenbeheer en wijzigingen handboek
- Materieelbeheer
- Procesbeheersing
- Borging en verbetering

Brusche Elektrotechniek is in het bezit van een VCA** certificering. Alle medewerkers die als uitvoerenden bij een project betrokken zijn, zijn in het bezit van een persoonlijk VCA certificaat.
Keurmerken
Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken en certificeringen voor het waarborgen van onze kwaliteit en veiligheid:

- KvINL/BRL6000 – Nationale Beoordelingsrichtlijn certificering.
- SCIOS Scope 8, 9, 10 en 12 gecertificeerd.
- CCV erkend Ontruimingsalarminstallatie-, Onderhouds- & Projecteringsbedrijf.
- BORG-E certificering.
- VCA** -2008/5.1 certificering.
- Sterkin erkend installatiebedrijf.
- BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie gecertificeerd bedrijf.
- SBB (voorheen Kenteq) erkend leerbedrijf.

Daarnaast zijn wij deelnemer en partner van onder andere de volgende organisaties:

- KNX Professionals – netwerkorganisatie voor vakmensen die met de domoticastandaard - KNX werken.
- Stichting Smart Homes – het Nationaal Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen in Nederland.
- Stichting Pioneering – innovatieplatform Twentse bouwsector.
Algemene Voorwaarden
Als Uneto-VNI lid maken wij gebruik van diverse voorwaarden die Uneto-VNI voor haar leden heeft opgesteld. Deze voorwaarden hanteren wij op al onze overeenkomsten. Met deze voorwaarden onderscheiden Uneto-VNI leden zich van de installateurs die geen lid zijn. Door het hanteren van deze voorwaarden ben je onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.

Voor de goede orde melden wij dat deze voorwaarden door de Uneto-VNI zijn vastgesteld en zijn gedeponeerd bij de griffie van de arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 162/1992. De Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB 2007) en de Algemene inkoopvoorwaarden levering van goederen, levering van diensten en onderaanneming zijn hieronder te downloaden.


Downloads

Algemene Inkoopvoorwaarden levering van goederen / levering van diensten / onderaanneming.

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007