Brusche – Industriële Automatisering

Brusche Industriële Automatisering

Brusche Industriële Automatisering verzorgt de elektrotechnische installaties voor industriële productieprocessen in bijna elke tak van industrie.

DOET MEER MET JE

De keuze voor
automatisering

Wij realiseren besturingen en automatiseringssystemen voor verschillende industriële toepassingen. Onze werken variëren van eenvoudige machinebesturingen tot de complete automatisering van een productielijn. Samen met de klant gaan we op zoek naar een passende oplossing, want elk proces en elke installatie is uniek. Wij bieden technische oplossingen op maat.

Bedrijven automatiseren hun productielijnen voor meerdere voordelen. Door dit te automatiseren, worden foutkansen flink verlaagd, doorlooptijden verkort en de productiviteit wordt verhoogd. Ook wordt het overzicht vergroot en wordt de flexibiliteit gemaximaliseerd.

Onze activiteiten

Onze activiteiten op het gebied van industriële automatisering omvatten onder andere:

▪ Ontwerp, engineering en advies
▪ Ontwerp en montage van besturingspanelen
▪ Motion control & Robotica (waaronder frequentieregelaars, servosystemen)
▪ Installatie ter plekke (waaronder veld- & machinebekabeling)
▪ ATEX gecertificeerde besturingskasten
▪ Machineveiligheid: advies & aanpassingen productieomgeving
▪ Service en support (24 uurs storingsdienst)

Brusche is jouw totaalpartner

Naast panelenbouw zijn wij inzetbaar in de andere divisies van industriële automatisering. Zo kunnen wij jou helpen met vraagstukken op het gebied van hardware engineering, software engineering, realisatie en de inbedrijfstelling van jouw installaties. Na de inbedrijfstelling, bieden wij de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten waarbij wij 24/7 bereikbaar zijn.

Benieuwd wat we voor jouw automatiseringsvraag kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en word geadviseerd door onze specialisten.